Recepti 22. svibnja 2017.

Ovo želite isprobati: Novo i još slasnije ruho rajčica

1/2
foto: Karina Šiždrak
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljubitelji rajčica, pripremite se slasnu dozu punih okusa i fantastične sočnosti. Stižu rajčice hasselback!

Rajčice pripremljene na ovaj način možete poslužiti kao salatu ili pak ih zapeći na nakon temperaturi na tek nekoliko minuta te ih zatim poslužiti kao prilog mesnim ili ribljim jelima. 
 

 

Možda vas zanima... Super trik za sjeckanje nestašnih cherry rajčica Špajza



Sve što vam treba su rajčice, mozzarella, bosiljak i malo preciznosti. Upakirajte sir i bosiljak u izrezanu rajčicu i poprskajte maslinovim uljem. Fini, mediteranski okusi divno će se sljubiti sa slatkom i bogatom rajčicom te na najljepši način začiniti sve toplije dane.

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu. Dobar tek!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.