gastro postao
Bakalar pomiješajte s inćunima, kaparima i začinima te tom smjesom nadjenite paprike koje zatim skuhajte u vodi uz dodatak koncentrata od rajčice
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 451
Potrebno vam je
- 400 g bakalar
- 4 kom kapari
- 1 žlica peršin, list
- 2 režanj češnjak
- 20 ml ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
- 100 g riža, polirana (ili brašno )
- 4 kapi limunov sok
- 6 kom crvena paprika
- 4 kom inćun
- 2 žlica rajčica, ukuhana (konc. 10%)
Priprema
- Bakalar izmiksajte, dodajte mu kapare, inćune, peršin, nasjeckan češnjak, maslinovo ulje, sol, papar i rižu. Dodajte nekoliko kapi limunova soka.
- Sve dobro promiješajte i ostavite sa strane. Napunite paprike smjesom.
- U lonac nalijte vodu i dodajte koncentrat rajčice. Promiješajte i dodajte paprike.
- Poklopite i kuhajte oko sat vremena. Poslužite toplo.
Izvor Skuhatćute