Recepti 03. listopada 2014.

Pašta fažol

gastro postao gastro.24sata.hr
Tradicionalni recept koji će vam otkriti najljepšu stranu svestranog graha

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 292

Potrebno vam je

  • 500 g smeđi grah
  • 100 g suho meso
  • 100 g makaroni
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 režanj češnjak
  • 1 mala žlica crvena paprika
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 1 vezica peršin, list
  • 2 žlica ulje, biljno

Priprema

  1. Grah namočite preko noći, ocijedite, prelijte ga svježom vodom i kuhajte dok ne omekša.
  2. Zatim ga prelijte uljem, dodajte suho meso, češnjak, luk, crvenu papriku, peršin, papar i sol. Kuhajte dok sve ne bude mekano, a zatim ukuhajte tijesto, izmiješajte i kuhajte dok tijesto ne bude mekano.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.