gastro postao
Prepržite luk i vrganje, dodajte začine i vino te sve zajedno pomiješajte sa senfom, namazom od sira i maslacem
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 25
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 92
Potrebno vam je
- 1000 g vrganj
- 500 g luk ,crveni
- ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1 žlica mješavina suhih začina
- 1 šalica peršin, list
- 1 kom celer, korijen
- 200 ml vino bijelo
- 2 mala žlica senf
- 200 g maslac, slani
- 160 g sirni namaz (20% m u st)
Priprema
- Prepržite luk na ulju. kad dobije boju, dodajte usitnjene vrganje. Začinite vegetom pa umiješajte peršin, celer i vino. Pržite 30 minuta. Maknite s vatre i malo ohladite.
- Prebacite smjesu u mikser i usitnite dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Pomiješajte sa senfom, namazom od sira i maslacem.
Prepržite luk i vrganje, dodajte začine i vino te sve zajedno pomiješajte sa senfom, namazom od sira i maslacem
Izvor Skuhatćute