gastro postao
Talijanski specijalitet koji zrači sofisticiranom jednostavnošću
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 1
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 841
Potrebno vam je
- 120 g tjestenina s jajima
- 1 žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
- 1 žlica pasirana rajčica (passata)
- 3 žlica list bosiljka
- 1 filet losos
- 1 žlica pesto genovese
Priprema
- Losos ispeći na grill tavi ili pripremiti na pari.
- Tjesteninu skuhati prema uputama na pakiranju.
- U većoj tavi zagrijati maslinovo ulje pa umiješati pastu od rajčice i pesto umak.
- Pečeni filet lososa nadrobiti na manje komade, a kožu odstraniti te dodati u tavu i promiješati da se sjedini s umacima.
- Na kraju umiješati kuhanu tjesteninu i zagrijavati na slabom plamenu miješajući još nekoliko minuta.
Talijanski specijalitet koji zrači sofisticiranom jednostavnošću