gastro postao
Mesna štruca koju svi ljubitelji piletine moraju isprobati
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 338
Potrebno vam je
- 450 g mljeveno meso
- 1 šalica mrkva, crvena
- 1 šalica luk ,crveni
- 1 šalica celer, korijen
- 0.75 šalica krušne mrvice
- 1 kom jaje kokošje
- 140 g gorgonzola
- 0.50 šalica mlijeko kravlje, punomasno
- 1 žlica worchester umak
- 1 režanj češnjak
- 1 mala žlica sol
- 1 mala žlica svježe mljeveni papar
Priprema
- Namastite kalup za kruh, a pećnicu zagrijte na 175°c. u velikoj zdjeli izmiješajte sve sastojke.
- Utisnite smjesu u kalup i pecite otkriveno 40-50 minuta.
- Neka pečena mesna štruca odstoji deset minuta pa je prelijte umakom prema želji i narežite.
Izvor Skuhatćute