gastro postao
Uživajte u grillu uz savršeno marinirano pileće meso na drvenim štapićima
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 290
Potrebno vam je
- 300 g jogurt (3.2% masti)
- 2 režanj češnjak
- 1.50 mala žlica crvena paprika
- 60 ml limunov sok
- 30 g peršin, list
- 10 g origano
- 800 g Pileća prsa
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Namočite drvene štapiće u hladnoj vodi 30 minuta.
- U zdjeli pomiješajte jogurt, zdrobljeni češnjak, mljevenu papriku, sjemenke kumina, limunov sok, nasjeckani peršin, nasjeckani origano i papar.
- Nabodite komadiće piletine na drvene štapiće i premažite polovinom mješavine. Ostavite da se marinira u hladnjaku 2-3 sata.
- Nauljite roštilj ili grill tavu, zagrijte i pecite pileći kebab 4-5 minuta sa svake strane.
Uživajte u grillu uz savršeno marinirano pileće meso na drvenim štapićima