Recepti 29. svibnja 2016.

Piletina nadjevena špinatom i sirom

Piletina nadjevena špinatom i sirom
gastro postao gastro.24sata.hr
Ukusan i zdrav obrok za cijelu obitelj

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

SASTOJCI

  • 4 kom pile (bijelo bez kosti)
  • 200 g špinat
  • 20 g maslac
  • 2 dl ulje
  • luk, crveni
  • 1 prema želji češnjak
  • 100 g sir gauda
  • 30 g krušne mrvice
  • sol, papar

Priprema

  1. Špinat skuhajte, ocijedite i nasjeckajte. Na ugrijanom maslacu propirjajte nasjeckani luk, češnjak, dodajte špinat, papar i sol. Sve promiješajte i ohladite.
  2. Na svaki odrezak stavite dio špinata i krišku sira. Odreske preklopite i pričvrstite čačkalicama. Uvaljajte u krušne mrvice i ispržite u dubokom ulju.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.