Recepti 03. listopada 2014.

Piletina u umaku od gljiva

gastro postao gastro.24sata.hr
Lagano i brzo jelo koje svakako morate uvrstiti u svoj repertoar

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 145

Potrebno vam je

  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 450 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 1 šaka luk ,crveni
  • 250 g šampinjoni (uzgojeni)
  • 1.50 mala žlica svježe mljeveni papar
  • 1 mala žlica sol
  • 0.50 mala žlica origano
  • 1 dl vrhnje za kuhanje

Priprema

  1. Zagrijte ulje u dubljoj tavi pa dodajte piletinu, luk i gljive.
  2. Sve pospite paprom, solju i origanom.
  3. Pržite pet minuta pa dodajte vrhnje. Možete poslužiti sa svježim celerom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.