Recepti 13. listopada 2014.

Pljeskavica s kajmakom

Pljeskavica s kajmakom
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno za pripremiti, ukusno za jesti

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 718

Potrebno vam je

  • 750 g mljevena junetina
  • 250 g mljevena svinjetina
  • 1 žlica ulje suncokretovo
  • 1 kom luk ,crveni
  • 250 g kajmak
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • mirisne trave

Priprema

  1. Obje vrste mesa (junetinu i svinjetinu), nasjeckan luk, sol, papar i mirisne trave dobro izmiješajte sa žlicom ulja, tako da ne prianjaju za ruke.
  2. Oblikujte pljeskavice tako da u sredinu stavite žlicu kajmaka.
  3. Ovako pripremljene pljeskavice pecite na roštilju na uobičajen način.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.