gastro postao
Ako volite gljive, ovaj recept američke kuharice i voditeljice kulinarske TV emisije Kelsey Nixon mogao bi vas oduševiti.
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 620
Potrebno vam je
- 24 kom gljive miješane, razne
- 450 g kobasica (prosjek )
- 2 vezica mladi luk
- 0.50 šalica parmezan
- 0.25 šalica krušne mrvice
- 0.50 mala žlica sol
- 0.25 mala žlica papar
- 225 g krem sir
Priprema
- Očistite klobuke papirnatim ručnikom i odvojite stapke. U zagrijanoj tavi popržite kobasicu pa izvadite da se ocijedi. Dodajte u tavi nasjeckani mladi luk i pržite dvije min pa ga dodajte kobasici.
- Kad se mješavina ohladi, umiješajte naribani parmezan, mrvice, sol, papar i omekšani sir.
- Pomoću male žlice napunite obilno klobuke smjesom, pospite s još malo sira, poslažite na lim obložen papirom za pečenje i pecite 20 minuta na 175°C.
- Pospite gljive mladim lukom.
Izvor Skuhatćute