gastro postao
                                            
                                        
                                    Prema mnogima najbolji dio svinjetine iskombinirali smo s kraljicom jeseni - bučom.
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 28
Potrebno vam je
- 250 g buče
 - 1 kom svinjetina, mršava
 - 5 list blitva
 - 1 kom jaje kokošje
 - 30 g sušena buča
 - sol
 - papar
 
Priprema
- Buču očistite, začinite i dodajte jedno jaje.
 - Svinjski lungić rastvorite, istucite vrlo tanko, začinite i na njega posložite blanširane listove blitve i smjesu od buče.
 - Zamotajte i lungić obložite dehidriranom bučom koju je potrebno kratko prokuhati.
 - Na laganoj vatri u tavi pecite lungić uz stalno okretanje. Kad poprimi finu boju, a mislite da još nije gotov, možete ga dovršiti tako da ga pečete još u pećnici par minuta na 170 stupnjeva. Narežite i poslužite.