gastro postao
U vrućim ljetnim danima osvježite se laganim i hranjivim predjelom
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 268
Potrebno vam je
- 2 g kuhano jaje
- 370 g tuna, konz. u ulju
- majoneza
- 4 režanj češnjak
- 0.50 šalica peršin, list
- sol
- svježe mljeveni papar
- 8 kom rajčica, crvena
Priprema
- Opranim rajčicama nožem odstranite vrh, izvadite središnji dio i sjemenke. Ostavite ih sa strane. Ocijedite tunjevinu.
- U srednjoj zdjeli izmiješajte majonezu, tunjevinu, nasjeckani češnjak i peršin te nasjeckana tvrdo kuhana jaja.
- Nadjenite izdubljene rajčice smjesom s tunjevinom i ukrasite grančicama peršina.
U vrućim ljetnim danima osvježite se laganim i hranjivim predjelom
Izvor Skuhatćute