Recepti 13. listopada 2014.

Rajčice punjene tunjevinom

gastro postao gastro.24sata.hr
U vrućim ljetnim danima osvježite se laganim i hranjivim predjelom

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 268

Potrebno vam je

  • 2 g kuhano jaje
  • 370 g tuna, konz. u ulju
  • majoneza
  • 4 režanj češnjak
  • 0.50 šalica peršin, list
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 8 kom rajčica, crvena

Priprema

  1. Opranim rajčicama nožem odstranite vrh, izvadite središnji dio i sjemenke. Ostavite ih sa strane. Ocijedite tunjevinu.
  2. U srednjoj zdjeli izmiješajte majonezu, tunjevinu, nasjeckani češnjak i peršin te nasjeckana tvrdo kuhana jaja.
  3. Nadjenite izdubljene rajčice smjesom s tunjevinom i ukrasite grančicama peršina.

U vrućim ljetnim danima osvježite se laganim i hranjivim predjelom

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.