Recepti 13. listopada 2014.

Ratatouille u palačinkama

gastro postao gastro.24sata.hr
Ispecite palačinke, napunite ih nadjevom od povrća te ispanirane pecite na ulju

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 3

Paniranje

  • pšenično brašno, bijelo
  • 2 kom jaje kokošje
  • mrvice (ili dvopek / od bijelog kruha )

Ostalo

  • 4 kom palačinka
  • 1 kom patlidžan
  • 2 kom paprika, žuta (mesnata)
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 dl sok od rajčice (prirodni svježi)

Priprema

  1. Ispecite palačinke.
  2. Na ulju ispržite luk, papriku i patlidžan. Dodajte rajčicu i začinite.
  3. Pržite dok povrće ne omekša.
  4. U svaku palačinku stavite nadjev i zamotajte ih. Panirajte ih i ispržite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.