gastro postao
Rolani svinjski but nadjeven smjesom od slanine, šunke, graška, jaja i sira
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 566
Potrebno vam je
- 1000 g svinjski but
- 100 g slanina svinjska, sirova soljena
- 300 g grašak zeleni, u zrnu
- 100 g šunka dimljena ,soljena sušena
- 100 g gouda punomasni
- 3 kom jaje kokošje
- 50 ml ulje suncokretovo
Priprema
- Slaninu izrežite i propržite na ulju, dodajte grašak i nasjeckanu šunku pa propirjajte. Dodajte na kockice izrezana jaja i sir, kratko popržite i začinite prema ukusu.
- Od mesa napravite veliki odrezak, dobro ga istucite, posolite pa po njemu rasporedite nadjev. Smotajte, zavežite koncem i pecite oko 45 minuta na 200 stupnjeva.
Izvor Skuhatćute