Recepti 03. listopada 2014.

Šarena rolada

gastro postao gastro.24sata.hr
Rolani svinjski but nadjeven smjesom od slanine, šunke, graška, jaja i sira

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 566

Potrebno vam je

  • 1000 g svinjski but
  • 100 g slanina svinjska, sirova soljena
  • 300 g grašak zeleni, u zrnu
  • 100 g šunka dimljena ,soljena sušena
  • 100 g gouda punomasni
  • 3 kom jaje kokošje
  • 50 ml ulje suncokretovo

Priprema

  1. Slaninu izrežite i propržite na ulju, dodajte grašak i nasjeckanu šunku pa propirjajte. Dodajte na kockice izrezana jaja i sir, kratko popržite i začinite prema ukusu.
  2. Od mesa napravite veliki odrezak, dobro ga istucite, posolite pa po njemu rasporedite nadjev. Smotajte, zavežite koncem i pecite oko 45 minuta na 200 stupnjeva.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.