Prijavi se Prijavi se
gastro.24sata.hr
  • Recepti
  • Recenzije
  • Kolumne
  • Najave
  • Gastro zvijezda
Prati nas i na:
Pronađeno 9 rezultata za tag „

svinjski but

”
Vikendom...

Dugo, sporo pečeno meso koje se raspada na dodir - evo kako!

Dugo i sporo pečeno meso idealno je za slasni vikend ručak i druženje s prijateljima koje će vaša mesna pečenja oduševi…
Kolumne
Gozba i pol!

Fantastičan pečeni but s orasima i tajnim sastojkom

Raskošna gozba dobila je novog glavnog aktera - svinjski but. Pripremite ga na divan i aromatičan način pa uživajte u n…
Recepti
svinja.jpg
Gastro.hr

Top 10 jela od svinjetine

Svinjsko meso jedna je od najtraženijih namirnica u mesnicama, trgovinama i tržnicama. Zbog cijene, ali i mogućnosti pr…
Pečenje
nešto poznato, nešto novo

Top 15 načina kako ispeći meso s krumpirima!

Ako vam nedostaje ideja što kuhati kada je obitelj na okupu, skupili smo brojne prijedloge od kojih sline cure čak i ko…
Svinjetina
Gastro.hr

15 sočnih jela s nepravedno zapostavljenom svinjetinom

Budući da može sadržavati mnogo masnoća, a samim time i kalorija, svinjetina je meso koje se najčešće izbjegava.
Gastro.hr

Svinjski but na lovački način

Lovci znaju koji je najbolji način za pripremiti svinjsko meso
Recepti
jelo od mesa

Punjeni svinjeći but

Slasno svinjsko meso punjeno pršutom, šunkom i sirom prava je gozba
Recepti
Gastro.hr

Šarena rolada

Rolani svinjski but nadjeven smjesom od slanine, šunke, graška, jaja i sira
Recepti
Svinjski-but-u-pivu
jelo od mesa

Svinjski but u pivu

Kako bio odresci bili što ukusniji prije pečenja potrebno ih je držati u marinadi do dva sata
Recepti
  • Kontakt
  • Oglašavanje
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila privatnosti
  • RSS
  • Politika kolačića

Prati nas i na:

Copyright © 2022. 24sata

Partnerski portali

  • 24sata.hr
  • miss7.hr
  • autostart.hr
  • miss7mama.hr
  • miss7zdrava.hr
  • express.hr
  • joomboos.hr
  • ordinacija.hr
  • poslovni.hr
  • njuskalo.hr
  • večernji.hr
  • pixsell.hr
  • popusti!
  • mojkvart.hr
  • agrobiz.hr
Powered by:
Publitzer