gastro postao
Kako bio odresci bili što ukusniji prije pečenja potrebno ih je držati u marinadi do dva sata
Vrijeme pripreme: do 180 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 698
Potrebno vam je
- 1500 g svinjski but
- 1 žlica sol
- 1 mala žlica majčina dušica
- 1 mala žlica lovorov list
- 1 mala žlica mažuran
- 2 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 500 ml pivo
- 1 žlica šećer, kristal
- 1 žlica maslac, slani
- 6 žlica pšenično brašno, bijelo
Priprema
- Pomiješajte začine i njima natrljajte meso te pustite da odstoji dva sata u hladnjaku.
- Popržite meso na tavi da porumeni sa svih strana i premjestite u vatrostalnu posudu. U tavi propirjajte luk i češnjak da posmeđe pa dodajte pivo i šećer.
- Pustite da zakuha, izlijte preko svinjetine i pecite dva sata na 150 stupnjeva.
Izvor Skuhatćute