gastro postao
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 15
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 180
Potrebno vam je
- 500 g tijesto za savijače
- 100 g kozji sir
- 1 žlica ulje maslinovo
- 10 g gljive, sušene
- 1 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- 75 g gljive miješane, razne
- 2 žličica kukuruzno brašno ili krupica
- 75 g orah, mljeveni
- 100 g blitva
- 30 g maslac, slani
Priprema
- Ispirjajte luk i češnjak na ulju pa dodajte nasjeckanu blitvu, suhe i svježe gljive te mljvene pržene orahe. Nastavite pirjati desetak minuta pa dodajte i kukuruzno brašno. Miješajte još koju minutu. Pustite da se smjesa ohladi.
- Svaku koru premažite maslacem, prekrijte slojem sira pa nadjevom od blitve i na kraju zamotajte. Pecite 20-ak minuta na 200°c. Poslužite s ajvarom.