gastro postao
Brza, slasna i prvoklasna tjestenina za svaki dan
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 650
Potrebno vam je
- 450 g špageti
- 400 g pelati
- 4 filet inćun
- 60 g masline, crne
- 80 ml ulje maslinovo
- 15 g kapari
- 30 g peršin, list
- 1 kom čili papričica
- sol
- češnjak
Priprema
- Neka voda za špagete zakuha. Kad zakuha, dodajte soli prema želji. Ubacite špagete i promiješajte. Kuhajte ih sedam minuta, dok ne budu skuhani "al dente".
- U veliku tavu dodajte malo maslinova ulja i češnjaka te pirjajte dok češnjak ne posmeđi. Dodajte i papričicu. Umiješajte rajčice, kapare i masline. Isperite filete inćuna te ih dodajte s nasjeckanim peršinom u tavu. Pirjajte na laganoj vatri 20 minuta povremeno miješajući.
- Maknite tavu s vatre i u nju dodajte špagete te dobro izmiješajte. Poslužite toplo.
Izvor Skuhatćute