gastro postao
                                            
                                        
                                    Isprobajte ovu božanstvenu kombinaciju tjestenine i ukusnog umaka 
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 500
Potrebno vam je
- 400 g tjestenina bez jaja
 - sol
 - 1 vezica mješavina suhih začina
 - 1 žlica maslac, slani
 - 250 g vrhnje za kuhanje
 - 2 žlica limunov sok
 - 400 g dimljeni losos
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Strozzaprete tjesteninu skuhati u slanoj vodi prema uputama za uporabu.
 - U međuvremenu začinsko bilje oprati, posušiti i odvojiti listove od peteljki. Nekoliko listova odložiti za ukrašavanje a ostatak narezati na tanke rezance.
 - Na tavi zagrijati maslac. Rezance začinskog bilja kratko pirjati. Dodati vrhnje i limunov sok i sve pirjati oko 4 minute.
 - Losos narezati na prutiće i kratko zagrijati u umaku. Posoliti i popapriti.
 
Isprobajte ovu božanstvenu kombinaciju tjestenine i ukusnog umaka