Recepti 14. travnja 2017.

Bezvremenski hit: Trganci su opet IN

s porilukom.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Tradicionalni specijalitet vraća se na velika vrata gastronomije - Sandra Nedjeljko iz restorana Mamica očarala nas je tradicionalnim međimurskim jelom!

Ovo se jelo često posluživalo prepečeno na svinjskoj masti ili u posebnijim prilikama na kosanoj masti.

Trganci na krušnim mrvicama s umakom od šljiva Možda vas zanima... Bakini trganci s umakom od šljiva Recepti

Danas su mnogi u trgancima prepoznali veliki potencijal pa se stvara sve više kreacija i recepata s ovim ukusnim jelom od tijesta. Donosimo vam dva recepta za trgance, kakve možete kušati i u međimurskom restoranu Mamica.

Jelen Možda vas zanima... Jelenji steak s trgancima u umaku od vrganja, lisičarki i panjevčica Špajza

Recepti Sandre Nedjeljko za trgance:

Trganci na špeku i poriluku

Trganci na krušnim mrvicama s umakom od šljiva
Tradicija
Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexxl 16:40 14. Travanj 2017.

    I krumpira ide nutra. To su jedino Todorići nekada jeli trgance, od brašna, bez krumpira, eventualno Franjo Tahi.