gastro postao
                                            
                                        
                                    Vjerujemo da će ova kombinacija purećeg mesa i lisnatog tijesta ubrzo nakon što je prvi put probate postati dio vašeg redovnog menija. 
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 228
Potrebno vam je
- 400 g puretina,mljevena
 - 1 kom luk ,crveni
 - sol
 - papar
 - 500 g tijesto za savijače
 - 1 kom jaje kokošje
 - sjemenke sezama, oljuštene suhe
 - 1 žlica ulje maslinovo
 
Priprema
- Na dobro ugrijanom ulju popržite nasjeckani luk pa dodajte meso i pržite dok ne dobije boju. Začinite solju i paprom te dodajte malo vode.
 - Kuhajte 30 minuta, a svaki put kad voda ispari, dodajte još malo.
 - Razvaljajte tijesto i zarežite ga na kvadratiće. U sredinu svakog stavite malo mesa i presavinite da dobijete trokut.
 - Premažite trokute jajetom i pospite sezamovim sjemenkama ako želite pa pecite 30 minuta na 200°c.
 
Izvor Skuhatćute