Recepti 03. listopada 2014.

Tuna ala carpaccio

gastro postao gastro.24sata.hr
Vjerujemo da će se ovo jelo svidjeti svim ljubiteljima sushija i carpaccia.

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 1

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 157

Potrebno vam je

  • 60 g tuna
  • 0.25 mala žlica soja umak
  • 125 mala žlica krastavci (svježi, sirovi)
  • 1 prstohvat mladi luk
  • 1 prstohvat slatka paprika

Priprema

  1. Narežite tunu na kockice te prelijte sojinim umakom i rižinim octom. Nadjenite ostalim sastojcima i pričvrstite čačkalicom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.