gastro postao
Svi veličanstveni okusi Azije u jednom tanjuru
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 98
Potrebno vam je
- 175 g svinjetina, mršava
- 3 žlica voda
- 2 žlica limunov sok
- 2 žlica riblji umak
- 1 kom čili papričica
- 1 kom luk ,crveni
- 5 g đumbir, korijen
- 1 žlica korijander
- 1 kom grejp
- 150 g rakovica
Priprema
- Stavite svinjsko mljeveno meso, može i junetinu, u vodu i lagano kuhajte na srednje jakoj vatri. Pazite da ne prekuha
- U mlačno meso dodajte limunov sok, riblji umak i čili papričicu.
- U potpuno hladnu smjesu dodajte nasjeckane luk, đumbir, korijandar, može i meso raka, i pažljivo promiješajte. Umiješajte narezani grejp.
- Salatu poslužite u krugu od ribane mrkve na listovima zelene salate.