gastro postao
Vrijeme pripreme: do 60 min
Težina pripreme: Srednje
biskvit
- 6 kom jaja
- 6 žlica šećera
- 6 žlica vode
- 6 žlica brašna
- 1 prstohvat praška pecivo u svaki biskvit
- 4 žlica džem od jagoda
krema
- 800 ml mlijeka
- 120 g puding vanilija
- 10 žlica šećera
- 100 g margarina
- 250 ml slatkog vrhnja za ukrašavanje
Priprema
- Tri jaja izlupati sa tri žlice šećera, dodati 3 žlice vode, 3 žlice brašna i prstohvat p.p, biskvit peći u zagrijanoj pećnici na 200°C. Postupak još jednom ponoviti. Kad su biskviti pečeni, svaki premazati sa 2 žlice džema.
- Puding pomiješati sa manjom količinom mlijeka i ukuhati ga u preostalo mlijeko u koje smo dodali šećer. Kad se krema ohladi, dodati margarin.