Restorani 24. svibnja 2024.

Gyotaku proslavio 3. rođendan na Sunset Sushi eventu i predstavio novu ponudu

gastro postao gastro.24sata.hr

Gyotaku sushi brend obilježio je svoj treći rođendan, 23. svibnja, na Sunset Sushi eventu u restoranu Spoon. Događaj je okupio ljubitelje sushija, prijatelje i goste kako bi zajedno proslavili ovu značajnu godišnjicu prilikom koje je predstavljena i nova sushi ponuda.

Uzvanici su imali jedinstvenu priliku degustirati novi jelovnik prije njegovog službenog predstavljanja javnosti 1. lipnja, kada će biti dostupan na svih petnaest lokacija u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici. U novu ponudu uključena su dva sasvim nova sushi boxa i bogatiji i raznovrsniji sastojci poke bowlova.

 | Author:

U nadolazeći sushi selection uvršten je i modificirani Spicy Tartar box, koji sadrži 3 izvorne japanske uramaki rolice. Također je predstavljen i Teriyaki Losos Box, gdje se delikatni losos sjajno nadopunjuje s bogatim okusima teriyaki umaka.

Predstavljeni bowls selection nadmašio je sva očekivanja, pa su uzvanici imali priliku degustirati i novi Kozice Bowl, Pečeni Losos Bowl, Pork Bowl i Tofu Bowl, uz već popularni Piletina Teriyaki Bowl. Umjesto riže, novi Kozice Bowl sadrži udon rezance, a posebno zanimljiv dodatak Tofu bowlu bila je crna riža i enoki gljive.

 | Author:

Prilikom predstavljanja nove ponude, Ivica Robić, vodeći kreativac novih Gyotaku okusa osvrnuo se na posljednje tri godine rada: „Kad pogledam razdoblje od same ideje, kreiranja i lansiranja Gyotaku brenda iznimno sam zadovoljan što je tržište prepoznalo naše proizvode, trud, inovativnost i želju da postanemo brend koji će svakom zaljubljeniku u japansku hranu i sushi rolice omogućiti da u bilo kojem trenutku na dovoljno lokacija u gradu nabavi proizvod od pomno biranih kvalitetnih sirovina po popularnim cijenama. Danas smo zaslugom cijelog Gyotaku tima postali lideri u ovom segmentu poslovanja i tu nećemo stati već ćemo uskoro najaviti i neke nove projekte na tržištu.''

 | Author:

Središnji događaj bio je spektakularno rezanje 33 kilograma teške plavoperajne jadranske tune, koja nije bila uzgojena, već je ulovljena u prirodi. Tunu je osigurao dugogodišnji dobavljač Gyotaku-a Crofish, dok je japanski chef, Nobuhito, majstorski filetirao ogromnu ribu u samo nekoliko minuta.

Među uzvanicima, koji su osim u carving showu i gastronomskoj ponudi uživali i u vrhunskim vinima te osvježavajućim koktelima, bili su i pobjednica Celebrity MasterChefa 2016. godine, Lana Klingor te popularni food bloger Darko Kontin. Atmosferu je dodatno uljepšala glazbena pratnja talentiranog mladog pjevača Roberta Čavlovića.

 | Author:

Gyotaku brend nastavlja svoj uspješan put, neprestano podižući standarde u svijetu sushija i pružajući jedinstvena kulinarska iskustva svojim gostima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Još iz rubrike