Špajza 22. ožujka 2023.

Austin Butler otkrio kako se udebljao za ulogu Elvisa

Austin Butler
Austin Butler kao Elvis foto: Warner Bros
gastro postao gastro.24sata.hr
Austin Butler je po uzoru na kolegu Ryana Goslinga svaki dan pio goleme količine rastopljenog sladoleda, kako bi što prije dobio kilograme te bio uvjerljiviji u ulozi Elvisa Presleyja

Za ulogu Elvis Presleyja 31-godišnji glumac Austin Butler dobio je brojna priznanja od Zlatnog globusa do Bafte, no Oscar mu je ipak izmakao iz ruku. Uloga Kralja rocka donijela mu je veliko profesionalno zadovoljstvo, pohvale, nagrade…, no kako bi što vjernije dočarao velikog Elvisa morao se dobro namučiti – i to ne samo na glumačkom planu. Inače vrlo vitak, Butler se morao dosta udebljati kako bi bio uvjerljiv u koži glazbenog velikana, a nedavno je otkrio i kako mu je to uspjelo u vrlo kratkom vremenu.

Prije nego ti otkrijemo njegovu 'tajnu', upozoravamo te da to ne pokušavaš kod kuće jer 'dijeta' je vrlo efikasna. Butler je, kako bi se udebljao, jeo puno slatkiša, a kako bi proces dodatno ubrzao poslužio se istim trikom koji je svojedobno koristio njegov kolega Ryan Gosling kada se pripremao za ulogu u filmu 'Ljupke kosti' Petera Jacksona - bez koje je ovaj na kraju i ostao zbog svoje opasne metode debljanja koju redatelj nije odobravao. Gosling je tada dobio brzih 30 kilograma.

 | Author: Shutterstock Rastopljeni sladoled foto: Shutterstock

Naime, oba glumca radi uloga su se udebljali jer su u sebe dnevno unosili enormne količine sladoleda. A kako bi si to 'olakšali' sladoled bi prvo rastopili u mikrovalnoj pećnici te ga nakon toga popili. Osim toga, Butler je svaki dan pojeo 24 krafne!

"Bilo mi je fora i zabavno prvih tjedan dana, no nakon toga počeo sam se jako loše osjećati i više nisam bio zadovoljan u vlastitoj koži", priznao je 31-godišnji glumac.

 | Author: Shutterstock Elvis Presley jako je volio jesti, uglavnom nezdravu hranu foto: Shutterstock

Inače, ni sam Kralj rocka nije se zdravo hranio. Navodno je svakodnevno unosio puno više kalorija od preporučene dnevne količine, a njegovi omiljeni obroci bili su sendviči s obilnim količinama kikiriki maslaca i bananama, jeo je puno slanine, čokoladnih keksa, zdjele pune pudinga od banane te omiljene mesne pite. Također, priča se, kako je Elvis svako jutro popio pola litre sladoleda. Eto poveznice, a mislili smo da je nema…

 | Author: Shutterstock Austin Butler priznao je da se nakon tjedan dana pretrpavanja sladoledom počeo osjećati jako loše u vlastitoj koži foto: Shutterstock

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 12:46 23. Ožujak 2023.

    King