Kada je u rujnu 2020. godine pokrenula Instagram profil Elissarea.cakes Aleksandra Nikolić je samo slijedila svoju strast jer je oduvijek voljela raditi poslastice, uživala u dekoriranju, a s vremenom i u njihovom fotkanju. “Neko sam vrijeme željela kreirati IG profil gdje ću ideje dijeliti s drugima, ali kao da sam sve to odlagala iz nekoga, sad vidim, iracionalnog straha. I onda sam se samo jedno jutro probudila i rekla: 'Ok, vrijeme je da napokon to odradim'," otkriva nam Aleksandra.
Uvijek uspije ugoditi sebi i ukućanima
Dobro se sjeća svog prvog recepta koji je objavila – bila je to fotografija Kokos tortice.
Na pitanje koja jela obožavaju njezini ukućani, a koja pratitelji njezina bloga odgovara: “Definitivno u oba slučaja je favorit Raffaello cheesecake.”
Priznaje nam i kako ju je iznenadio broj pratitelja, jer kada je pokrenula profil nije ni slutila da će je toliko ljudi podržati.
“Posebno hvala mojim prijateljima koji vjeruju u mene više od mene same, i na kraju krajeva, zbog njih sam sada ovdje. Trenutno mi je omiljeni dio interakcija s ljudima, obožavam vidjeti i čuti kako im moje objave služe kao inspiracija”, objašnjava.
Kuhajući, zapravo uvijek uspije ugoditi sebi jer jako voli modificirati recepte i dodavati nove sastojke kako bi recept bio baš po njezinom guštu.
Slatka i šarena kuhinja
Ne zna zasad točno što može očekivati od natječaja za Gastro zvijezdu, no uvijek je raspoložena za nove stvari.
Sastojak bez kojeg ne može u kuhinji jest čokolada, a prema njezinu mišljenju recept kojeg bi svatko trebao znati je - recept za brownies. Laki su za izradu, kaže, a vjeruje da bi svakoga obradovali kad se iznesu na stol.
Svoju kuhinju opisuje kao jednostavnu, slatku i šarenu, a kao najdraže trenutke u blogerskoj karijeri izdvaja: “Kada moji učenici (s obzirom na to da sam po zanimanju nastavnica) veoma ponosno, šalju fotografije slastica koje su pripremili po receptima s moje stranice.”
Aleksandru Nikolić i njezin blog Elissarea.cakes možeš podržati svojim glasom ovdje!