Špajza 23. studenoga 2021.

Blog La Vie Shobaine pokazat će ti kako kuhati zdravo, ukusno i bez glutena!

foto: Laura Roman/https://www.instagram.com/lavieshobaine/

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Laura Roman oduševljava nas zdravim i raznovrsnim slatkim i slanim jelima, a ove je godine finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana!

Iza bloga La vie shobaine krije se Laura Roman, istinska zaljubljenica u hranu i kuhanje, a osobito u zdravu bezglutensku hranu. Njezina strast, talent i kreativnost u pripremi slatkih i slanih delicija ogledaju se u svakom receptu objavljenom na blogu La vie Shobaine koji je pokrenula 2018. godine, nakon što je prešla na bezglutensku prehranu.

"Mnogo sam eksperimentirala u kuhinji i odlučila da želim svoje recepte podijeliti s drugima. Ne sjećam se prvog recepta koji sam objavila, ali mislim da se radilo o svakojakim kašama koje sam jela za doručke i koje su tada bile hit na internetu", rekla nam je Laura.

Njezin blog je svojevrsna online kuharica za kojom poseže gotovo svakodnevno. "Svakako jedan od najvećih benefita koje sam osobno primijetila je to što imam vlastitu “kuharicu” na internetu koju vrlo lako i u svakom trenutku mogu pretražiti, što mi se pokazalo kao vrlo bitna stvar budući da nerijetko moram pratiti vlastiti recept pri kuhanju. Veliki mi je benefit što se na tako jednostavan način mogu podsjetiti svih namirnica i postupaka bez da tražim naškrabani recept po kakvoj bilježnici."

Laura posebno gušta u pripremi ukusne hrane za druge. "Kada kuham samo sa sebe često skuham nešto što mi je najpraktičnije, ali pravo guštanje u kuhinji mi se događa kada me inspirira kakva namirnica i onda se kroz svoja jela mogu kreativno izraziti, i što je najbitnije, fino najesti!"

U zdravu hranu se zaljubila kada je shvatila koliko se dobro osjeća kada se pridržava pravilne prehrane, a kuhanje ne može zamisliti bez maslaca. Posebno ju veseli kada posjetitelji bloga isprobaju njezine recepte. "Ja sam vam najsretnija kada posjetitelji bloga naprave neki moj recept i on im se toliko svidi da mi imaju potrebu javiti da im je uspjelo i bilo fino! Zbog takvih trenutaka znam da je cijeli taj proces kreiranja recepta, slikanja i pisanja bio vrijedan truda", rekla nam je Laura. 

Laura smatra da je zdrava kuhinja zapravo vrlo lagana i da ne treba biti uopće komplicirana niti sadržavati vrlo neobične ili nedostupne sastojke! Inspiraciju za upravo takva, jednostavna, zdrava i ukusna jela pronađi na blogu La Vie Shobaine i pratećem Instagram profilu. Za blog La Vie Shobaine svoj glas možeš dati ovdje!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.