Špajza 22. listopada 2019.

Blog Sladko slane brbončice vraća nas u djetinjstvo i kuhinje naših baka

foto: Sladko slane brbončice
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Sladko slane brbončice ove godine našao je svoje mjesto u finalu Gastro zvijezde...

Selma Bizjak koja stoji iza bloga Sladko slane brbončice, oduševljava nas tradicionalnim receptima kakve pamtimo još iz kuhinja naših baka. Također i sam izgled serviranog jela u nama budi nostalgiju. 

Slovenska Selma obožava kombinaciju slovenske i talijanske hrane, ali svakom jelu doda svoju notu. Recepte za mesna jela, variva, tjestenine i pizze samo su neki od mnoštva koje možeš pronaći na njezinom blogu, a Selma je oduševila i naš stručni žiri koji ju je odabrao kao finalisticu u kategoriji Tradicionalna kuhinja.

 | Author: Sladko slane brbončice foto: Sladko slane brbončice

Za više recepata koji će ti probuditi nostalgiju posjeti blog Sladko slane brbončice, ali i Facebook i Instagram profil. Ako si i ti ljubitelj tradicionalne kuhinje na čijim smo okusima odrastali, svoj glas ćeš dati Selmi brzinskim klikom na gastro-zvijezda.hr.

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Selma 17:24 22. Listopad 2019.

    Hvala za čudovito predstavitev mojega kulinaričnega bloga <3