Špajza Gastro zvijezda 13. studenoga 2018.

Blogerice Karla i Nevena o ulasku u superfinale...

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon gotovo dva mjeseca, drugo izdanje „Gastro zvijezde“ ulazi u svoju (super)finalnu fazu! Odluku o tome tko je zaista blogerska zvijezda u kategoriji Slastice prepustit ćemo vama.

U kategoriji Slastice eklerima su se za mjesto u superfinalu izborile blogerice Karla Kovačić i Nevena Josipović. Osvojile su vaše simpatije i glasove u prvom krugu, a na isto računaju i u sljedeća dva tjedna. Upravo ćete vi svojim glasovima na web stranici Gastro zvijezde prosuditi tko je zaslužio titulu u ovoj godini.

Slatka Gastro zvijezda uz Sweet life by Karla

Superfinalisticama smo sretne vijesti javili odmah nakon prebrojavanja glasova i moramo priznati da su nam svojim reakcijama uljepšale ostatak dana. „Jako sam uzbuđena što i ove godine imam priliku sudjelovati u superfinalu. Iznenadio me prolazak jer su protukandidati bili vrlo talentirani i zanimljivi blogeri čiji rad pratim već neko vrijeme. Drago mi je što sam ih napokon upoznala i družila se s njima“, rekla nam je Karla s bloga Sweet life by Karla. Mjesto u završnici osigurala je eklerima s bijelom čokoladom i nevjerojatnim tartom od čokolade i kave.

 

Možda vas zanima... Tart s čokoladom i kavom - Karlino slatko čudo koje osvaja na prvi pogled Špajza

 

Mlada Splićanka trenutno marljivo uči i kuha na Kulinarskom institutu Kul IN u Sisku, nakon kojeg će najvjerojatnije talent brusiti u samom srcu slastičarstva – u Francuskoj. Sudjelovala je i u prvom izdanju Gastro zvijezde, gdje je u finale dospjela uz bok jednoj od najboljih i najdugovječnijih hrvatskih blogerica, Andrei Cukrov.

„Od ovogodišnje Gastro zvijezde očekujem još više zabave, puno dobre hrane i još bolje fotke (jer bez toga se ne računa)“, dodala je Karla. Sudjelovanje vidi kao priliku da se blogeri povežu, opuste i međusobno si pomažu u napretku. Mi se nadamo kako će se Karli ispuniti sve želje, a u tome joj jednim klikom možete pripomoći i vi. Bacite oko na njen blog i Instagram profil i prosudite je li baš ona ovogodišnja Gastro zvijezda.

 

 | Author: Screenshot foto: Screenshot

 

I Mama drama zna sa slasticama

Druga je superfinalistica bila podjednako uzbuđena zbog prolaza u završnicu natjecanja. „Iznenađena sam i presretna. Za mene je ovo veliki korak naprijed“, rekla nam je Nevena Josipović s bloga Mama drama. Nedavno ime bloga Bake cakes promijenila u Mama drama i proširila teme o kojima piše, no i dalje je posvećena pripremanju divnih slastica. Svoje je mjesto u superfinalu zaslužila voćnim eklerima i sočnim čokoladnim kockama s orasima, koje smo (priznajemo) ponijeli i kući.

 

Možda vas zanima... Čokoladne kocke s orasima po receptu Mame Drame Špajza

 

„U ovim finalnim danima očekujem dobru zabavu, još bolju komunikaciju s ljudima i, naravno, da više ljudi upoznam s tim tko je zapravo Mama drama“, kazala je skromno Nevena. Gastro zvijezdu vidi kao veliki poticaj blogerima da vjeruju u sebe i trude se, ali prepoznaje i kako cijeli projekt ima potencijal za umrežavanje blogera. Budući da ekipi portala Gastro.hr zaista jest najbitnije postati platformom za suradnju blogera, ovo nam je bilo osobito drago čuti.

Ako ste sigurni da je baš Nevena nova Gastro zvijezda, nemojte propustiti priliku dati joj svoj glas. Ako pak još niste pregledali blog Mama drama i prateći Instagram profil – ne znamo što čekate!?

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

Za svog omiljenog blogera možete glasati još desetak dana, a mi ćemo vam u međuvremenu otkrivati male tajne svih superfinalista, recepte i još pokoji video. Pratite i borbu za titulu Gastro zvijezde u preostalim kategorijama na portalu Gastro.hr i društvenim mrežama.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.