Špajza 30. prosinca 2013.

Čarolija Mikado Premium čokolada

Zvečevo.png
gastro postao gastro.24sata.hr
Mikado Premium čokolade iz proizvodnog asortimana iz tvornice Zvečevo, vrhunski su hrvatski proizvodi koji će se ove godine, sigurni smo naći pod borom svakog iole zahtjevnog čokoljupca!

Zamislite svoj izraz lica kad kušate kockicu čokolade? Topi vam se u ustima, osjećate svu punoću okusa... Doista, postoji li uopće proizvod koji je svima, (a posebice ženama) toliko privlačan kao što je čokolada? Teško je odoljeti njenoj kremastoj teksturi, opojnom mirisu te izvanrednom okusu koji iza sebe ostavlja osjećaj zadovoljstva i sreće. Proizvedena od vrhunskih sastojaka: svježeg mlijeka i biranih vrsta kakaovca, ova omiljena delicija je izvor brojnih nutrijenata i tvari s povoljnim učinkom na naše zdravlje.

U sličnosti je razlika! Bio bi to možda najbolji opis svih Zvečevo Premium čokolada. No, najsjajnija zvijezda ove priče ipak je prva na svijetu - čokolada s rižom!

Mikado Premium mliječna čokolada s rižom pripada grupi mliječnih proizvoda vrhunske kvalitete i s pravom nosi naljepnicu hrvatska kvaliteta koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora samo najboljima. Proizvodi se od 1964 godine po tradicionalnoj recepturi tvrtke, kontinuirano se poboljšava i usavršava u tehnološkim fazama proizvodnje. Osim najboljih prirodnih sirovina: kakaa i mlijeka posebni dodatak ekspandirane riže osigurava ovoj čokoladi dijetna svojstva i čini je nutritivno poželjnom i korisnom. Čokolada je odlične topivosti, osebujna okusa i mirisa, a prepoznatljivom i efektnom omotnicom stekla je povjerenje potrošača na domaćem i inozemnom tržištu. Mikado mliječna čokolada obogaćena je i novim okusima: Badem i Noisette. Mikado Noisette je spoj fino prženih i mljevenih lješnjaka u kvalitetnoj mliječnoj čokoladi dok je Mikado badem, mliječna čokolada s posebno aromatiziranim kvalitetnim bademima. Za one koji više vole tamne čokolade savršen izbor je Mikado Premium bitter čokolada, tamna čokolada s minimalno 72 % kakaovih dijelova te ima povoljan učinak na zdravlje srca i krvnih žila. U obitelji Premium čokolada svoje mjesto zauzela je i izvrsna Mikado Premium mliječna čokolada s brusnicom; vrijedan je izvor antioksidansa koji, među ostalim, štite srce i krvne žile od oboljenja.

Prepustite se slatkoći i opojnim okusima Zvečevo Premium čokolada jer one nisu samo izvrstan proizvod. Iz Zvečeva nam poručuju: Čokolada je život, ljubav i strast! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.