top recept
Pronađeno 287 rezultata za tag „
riža
”
super savjeti
Od ostataka - zapečena riža u 3 varijante
Kad kuhamo rižu i tjesteninu, nekad je teško pogoditi točnu količinu. Ma, ne samo nekad! Imamo rješenje za takve dane!
rižoto za 5!
MAMI NA JOŠ Rižoto s lješnjacima i parmezanom
Lješnjake uglavnom koristimo u raznim slasticama, no obavezno probaj ovaj rižoto s lješnjacima i parmezanom, genijalno …
velika kriza
Japanu prijeti nestašica riže!
Zabrinuti Japanci gomilaju kod kuće zalihe riže, jedne od osnovnih namirnica u njihovoj prehrani, a vlada ih smiruje i …
istražili smo…
Je li sigurno jesti i podgrijavati ostatke riže?
Ljeti pogotovo, neka jela volimo pripremiti u većim količinama i poštedjeti se boravka u kuhinji… Među njima je i riža.…
ljeto na tanjuru
Oduševio nas je ovaj predobar rižoto od rajčice
Ako spadaš među ljubitelje rajčice, obavezno moraš isprobati ovaj predivan rižoto od rajčice
napravi kod kuće
Svjetski dan sushija slavimo uz odličan recept za uramaki
Uramaki su takozvane obrnute rolice sushija u kojima se riža nalazi izvan, a ne unutar nori algi. Donosimo recept za ur…
tips & tricks
Kako skuhati rižu u mikrovalnoj?
Tradicionalistima se ovi savjeti možda neće svidjeti, no kuhanje riže u mikrovalnoj pećnici uistinu olakšava posao u ku…
koristan popis
Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja
Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko…
tips & tricks
Kako savršeno skuhati rižu baš svaki put
Kada radiš rižu kao prilog bitno je da zrna budu odvojena, nikako ljepljiva
kremasto i slatko!
Kremasta riža na mlijeku podsjeća na djetinjstvo
Sočna i kremasta riža na mlijeku s dodatkom vanilije, cimeta i grožđica unijet će u tvoj dom okuse i mirise djetinjstva
šareno i ukusno
Poke bowl - recept za zdjelu punu okusa i zdravlja
Poke bowl, svjetski slavno havajsko jelo puno zdravih namirnicama zbunio je natjecatelje MasterChefa, no mi se ne damo …
Zero food waste
Ostalo ti je riže od ručka? Pretvori ju u fine raviole
Gastrolovka Zrinka Zekulić ima odličnu ideju kako ostatke riže od ručka ili večere iskoristiti za pripremu raviola.
Ručak koji obožavamo