Špajza 15. veljače 2018.

Čoko cheesecake od pet sastojaka Markovo je tajno oružje

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Marko Raić posljednji se okušao u izazovu, a Katarini je odlučio pripremiti slastan čokoladni cheesecake. Trebalo mu je samo pet sastojaka, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Marko, treći i posljednji kandidat u novom gastro showu Ljubav ide kroz želudac, kaže kako za kuhanje živi te da se upravo u kuhinji najbolje izražava, a da bi osvojio srce lijepe Katarine, odlučio se za pripremu kolača od sira od samo pet sastojaka.

Njegovo tajno oružje su banane i puno čokolade, za koju, napominje Marko, ionako kažu kako je dobar afrodizijak.

Marko je podlogu za cheesecake pripremio od keksa, a da bi krema bila slađa, dodao joj je zrele banane. Sve je dodatno začinio dobrom dozom čokolade te pojasnio kako je upravo to njegov trik zbog kojeg pečenje podloge kod ovog kolača neće biti potrebno.

Iako svaki od trojice kandidata tvrdi da je baš on majstor u kuhinji, pravo je pitanje koji će tanjur Katarinu zbilja oduševiti - Dudijev lungić, Hrvojeva riba ili Markova slastica.

 

Možda vas zanima... Ljubav ide kroz želudac: Na Dudijev kraljevski lungić padaju baš sve cure! Špajza Možda vas zanima... Ljubav ide kroz želudac: Hrvojeve kulinarske tajne Najave
 

 

Nove epizode showa „Ljubav ide kroz želudac“ pratite svaki dan u 20:15 na FB stranici i YouTube kanalu 24sata. Za sudjelovanje se možete prijaviti na ljubav@24sata.hr ili poslati ključnu riječ ZELUDAC na 666555 i slijediti upute za prijavu. Cijena SMS-a je 3,72 kn.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.