Špajza Gastro zvijezda 05. studenoga 2018.

Crni i bijeli ekleri naših najslađih blogera - Gastro zvijezda challenge

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Na Gastro zvijezda meetup-u održali su se dvoboji među finalistima u pojedinoj kategoriji, pa su tako kandidati u kategoriji Slastice pripremali voćne i čokoladne eklere. Prvi su se u izazovu okušali Karla s bloga Sweet life by Karla i Hajrudin s bloga Harry Coopers Food te nam pripremili poslastice za prste polizati.

Najprije smo dobro protresli posudicu, a zatim kandidatima dali da izvuku izazov u kojem će se narednih sat i pola i sami okušati. Tako su Karla s bloga Sweet life by Karla i Hajrudin s bloga Harry Coopers Food pripremali čokoladne eklere.

 

Možda vas zanima... Zasladite si dan blogom Sweet life by Karla Špajza Možda vas zanima... Čarolije iz pećnice Harryja Coopera Špajza

 

Hajrudin je uz čokoladu odabrao lješnjake, a Karla se odlučila za bijelu čokoladu kojoj je zatim dodala i pokoju bobicu borovnica. Kako je priprema slastica ipak nešto složeniji proces, valja pohvaliti kandidate na sjajno odrađenom poslu i slasticama koje su nestale u trenu. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

 

Možda vas zanima... Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde Špajza

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.