Špajza 02. svibnja 2016.

Deset novih osvajača: GastRoštiljade: Dijelimo fantastične roštilje!

Roštilj
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Čestitamo dobitnicima drugoga kruga našeg nagradnog natječaja GastRoštiljada! Pogledajte tko je osvojio 10 roštilja, i kako ih možete osvojiti i vi u posljednjem tjednu igranja!

Sretni dobitnici drugoga kruga nagradnog natječaja su redom:

  1. Matija Plašć (Zagreb)
  2. Jelena Paponja (Požega)
  3. Zdenka Pofuk Petek (Gornji Kuršanec)
  4. Mirela Martić (Slavonski Brod)
  5. Saša Mottl (Zagreb)
  6. Sonja Nađ (Osijek)
  7. Renata Šišak (Zagreb)
  8. Ljubica Belobrk Flamaceta (Đurđevac)
  9. Daria Markić (Zagreb)
  10. Petra Grundler Glavica (Zagreb)

Kako biste i vi osvojili jedan od preostalih 10 LotusGrill roštilja na ugljen bez dima, potpaljivač i kilogram ugljena, trebate napraviti sljedeće:

Roštilj | Author: Promo foto: Promo

Putem obrasca ispod ovog članka uploadajte fotografiju jela + recept na zadanu temu, a redakcija bira 10 najboljih u svakom krugu. Njih možemo, ako želite, uvrstiti i među recepte korisnika na Gastru! Da skratimo, napravite svoje jelo, slikajte ga, napišite nam koje ste sve namirnice koristili i na koji način pripremili, i nadajte se da ste bili najmaštovitiji, najukusniji... ili da jednostavno imate dara za slikanje i pisanje. I kuhanje, naravno!

Nagradni natječaj GastRošiljada traje od 15.4. do 5.5. u tri kruga:

1. krug: Najbolje mljeveno meso (ćevapi, pljeska, mazalice, đevreci, uštipci...) 15.4.-21.4. gotovo

2. krug: Marinada + pečena piletina 22.4.-28.4. gotovo

3. krug: Sve s roštilja što nije meso (gljive, povrće, kruh, voće...) 29.4.-5.5. (9.5. objava dobitnika) - AKTUALNO!

Naoštrite noževe, pitajte bake za recepte, izoštrite mobitele i fotoaparate i krenimo u najukusniji natječaj ove godine - čestitke dobitnicima prvoga kruga!

Prijavite svoj recept!

Pravila natječaja pročitajte ovdje. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.