Špajza 30. studenoga 2017.

Doživite Sam u kući avanturu za samo 895 dolara

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Ove godine slavimo 25. godišnjicu najpopularnijeg božićnog filma, a kako bi to učinili na najbolji mogući način, njujorški Plaza Hotel pripremio je poseban Sam u kući paket.

Kada je prije 25 godina Macaulay Culkin utjelovio lik Kevina McCallistera u drugom nastavku super popularnog Sam u kući: Izgubljen u New Yorku filma, nije mogao ni sanjati koliki će uspjeh filmom postići.

 

Možda vas zanima... Otjerajte zimu: Vruća čokolada s bademima Recepti

 

Osim što sva tri nastavka svake godine u predbožićno vrijeme s nestrpljenjem očekujemo na malim ekranima, ove godine Plaza Hotel pripremio nam je pravu poslasticu.

 

Možda vas zanima... Najslađi Božić: Gljive od puslica Recepti

 

Za samo 895 dolara, ovaj hotel na Petoj aveniji, u kojem je prije punih 25 godina odsjeo i sam Kevin, svojim posjetiteljima nudi priliku da dožive potpuno Sam u kući iskustvo. U paket ulazi ogroman sladoled u kojem je Kevin svojevremeno dobrano uživao, a ako se odlučite na ovu ponudu, tu je još i meni pripremljen prema jelima kojima se u filmu častio i sam Kevin.
 


U cijeni je i fotografiranje na odabranim lokacijama iz filma, vožnja limuzinom i svi nastavci filma Sam u kući.

Želite li ovog Božića počastiti sebe ili svoje najbliže na najljepši mogući način, 895 dolara za ovo fantastično iskustvo bit će prava sitnica.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.