Špajza 02. travnja 2018.

Evolucija i revolucija mladog chefa i umjetnika

foto: @wbrown34, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Prisjetite se nestrpljenja i neizdržive gladi koju osjećate dok čekate hranu u restoranu ili kasni dostava. Otprilike tako ćete se osjećati nakon što pregledate crteže mladog američkog chefa i umjetnika.

William Brown pratio je predavače u stopu, vodio detaljne bilješke svakog kulinarskog seminara i odlaska u restoran , a usput je sve i crtao – gotovo nesvjestan svog talenta. 

 

 

Hrana iz njegove perspektive izgleda još primamljivije (ako je to moguće), a svaki je novi izlet na web stranicu Culinarian Designs ili Instagram poput kratkog tečaja. 

 

 

Talent za likovnu umjetnost naslijedio je od bake, a kuhati je naučio uz majku, koja je bila pastry chefica. Čini se kako je zasad crtanje ipak prevagnulo; privremeno je napustio restoran u kojem je radio kako bi se posvetio Culinarian Designs i suradnjama s drugim chefovima.

 

 

Svakako posjetite njegovu web stranicu, na kojoj su crteži podijeljeni u tri bilježnice koje je ispunio u posljednjih nekoliko godina. Tako možete vidjeti evoluciju ovog chefa i umjetnika, ali i revoluciju koju pokreće u gastro svijetu. Vjerujemo da ćemo uskoro na jelovnicima restorana, posuđu i pakiranjima namirnica vidjeti njegove crteže.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.