Špajza 14. siječnja 2019.

Fenomen: Jaje koje je probilo sve rekorde na Instagramu

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Instagram profil world_record_egg danas broji tri milijuna pratitelja i samo jednu fotografiju - fotografiju jaja koje je probilo sve rekorde. Jeste li mu već poklonili like?

Početkom godine, točnije 4. siječnja, na Instagramu se pojavio misteriozan profil world_record_egg sa samo jednom objavom i jednim jedinim ciljem - srušiti rekord fotografije s najviše likeova koji je do sada držala Kylie Jenner.

 

Možda vas zanima... Što je mjesečevo mlijeko i zašto je preuzelo Instagram? Špajza

 

 

Naime, Kylina najpopularnija fotografija na kojoj se nalazi njezina kći primila je velikih 18 milijuna likeova, pa je tako kreator profila u opis fotografije na kojoj se nalazi jaje napisao: "Postavimo zajedno svjetski rekord i neka ovo postane Instagram post s najviše likeova. Pobijedit ćemo trenutni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner (18 milijuna). Mi to možemo!" 

 

Možda vas zanima... Churro cones: Slatki hit na Instagramu Špajza

 

I zbilja, fotografija danas broji 27 733 563 likeova te taj broj i dalje raste iz sekunde u sekundu. Osim toga, profil je skupio i tri milijuna pratitelja.

I baš kad smo pomislili kako bi bila prava šteta stati samo na jednoj fotografiji, otkrili smo kako su toga svjesni i brojni drugi korisnici društvene mreže koji su već krenuli s objavama nalik ovoj, ali i meme objavama na račun Kylie Jenner.

A vi, jeste li već kliknuli like?

 

Možda vas zanima... Ovaj brzi kolač s jabukama hit je svakog rujna! Recepti


 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.