Špajza 02. studenoga 2021.

Gastrolovci će kuhati super ručak - gotov za tren

Varivo od slanutka foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Prati grupno kuhanje naših Gastrolovaca, koji će ti pokazati kako zdrava i bogata jela možeš napraviti za 30 minuta ili manje

Opće je poznato i logično kako se iscrpljujući radni tempo može negativno odraziti na raznolikost jelovnika. Rijetki se nakon osam ili više sati na poslu mogu natjerati na eksperimentiranje u kuhinji i promišljanje o nutritivnim vrijednostima. Tu u priču uskaču naši Gastrolovci, koji dobro znaju da se pojmovi brzo i hranjivo međusobno ne isključuju. 

Ako ti ponestaje inspiracije i jelovnik ti je dosadnjikav i siromašan, dobro će ti doći polusatna jela koja će gastro blogeri pripremati koristeći AMC premium posuđe. Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju, pripremit će španjolsko varivo sa slanutkom. Andrea Cukrov s bloga Cukar odlučila se pak za finu pitu od sira i luka. Matija Plašć (Sweety&Spicy) na meetupu će za samo pola sata napraviti izvrsne mesne okruglice u umaku od rajčice. Kao šećer na kraju, doslovno, bit će poslužen karamelizirani kolač jabukama blogera Darka Debića (Samo jedan griz).

Grupno kuhanje možeš pratiti u srijedu, 3. studenog, od 18 sati na našem Instagram profilu. Video i detaljne recepte za zdrava i brza jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima. 

Svi su recepti posebno prilagođeni kuhanju s AMC proizvodima i AMC metodama kuhanja. Sofisticirani Secuquick Softline poklopac pretvara svaku posudu promjera 20 cm i 24 cm u posudu za kuhanje pod tlakom, što dovodi do skraćivanja vremena kuhanja do 80% i uštede energije do 50%. Gastrolovci će upotrijebiti i svestrane poklopce za kuhanje na pari “EasyQuick” i “Oval EasyQuick” koji omogućavaju brzo, ali delikatno kuhanje na pari, na temperaturi ispod 100⁰ C, te tako osiguravaju da nutrijenti u povrću ostaju sačuvani, a samo povrće ima puni okus.

 

Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.