Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Gladuša priprema zanimljiva i zdrava jela iz cijelog svijeta

Borna Filić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
U kategoriji Zdrava i vege hrana nomirana je i Zrinka Zekulić, autorica bloga Gladuša.

Gladuša je blog koji moraš posjetiti ako si zaljubljenik u modernu kuhinju i zdravu hranu. Iza Gladuše krije se Zrinka Zekulić, farmaceutkinja iz Ploča sa stalnom zagrebačkom adresom. Kuhanje je Zrinkin hobi, veselje, ispušni ventil i prije svega velika ljubav, a kuhinja je njezina kreativna igraonica.

Njezina blogerska priča započela je spontano. “S obzirom na to da sam se prije dosta godina posvetila zdravijem načinu života, kreiranju nekih svojih recepata, često sam prijateljicama pričala o tome. Tako je jedna naša kava bila okidač koji me bacio u nove vode jer su se pitale zašto ne bih i sa ostalima podijelila svoje recepte", pojasnila je. 

Na blogu i društvenim mrežama Gladuše, Zrinka svakodnevno s čitateljima dijeli svoja znanja, radost i put na kojem otkriva nove okusa, mirise i neobične zdrave namirnice. “Prije bih rekla da je Gladuša portal o zdravijim izborima u prehrani i prilikom svakodnevnog spremanja hrane; ne isključivo o zdravoj hrani. Od malih nogu hranim se veoma zdravo, mediteranskom hranom, a tijekom studiranja su mi se pojavili i prvi zdravstveni problemi vezani za crijeva i ten. To je bio svojevrstan okidač da se više posvetim sebi i biram namirnice koje jedem. Na kraju sam se zaljubila u taj svijet i, kada god je to moguće, nastojim jesti organske, svježe namirnice te se osjećam puno bolje.”

 | Author: Borna Filić/PIXSELL Borna Filić/PIXSELL

Lijepe fotografije na prvu će te zaintrigirati da isprobaš jelo, a priče koje se kriju iza svakog recepta sigurno će te potaknuti na daljnje istraživanje bloga Gladuša. “Voljela bih da ljudi prepoznaju moj rad i trud, a ponajviše ljubav koju gajim prema kuhanju i prenošenju novih znanja i recepata, koji mene oduševljavaju na ovom putu”, zaključila je Zrinka.

Nemoj zabraviti pogledati i neodoljiva jela i priče s Zrinkinog Instagram profila, a ako želiš da Zrinka postane nova Gastro zvijezda, daj joj svoj glas na stranici Gastro zvijezde

Partner ove kategorije je Nikas.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.