Špajza 03. rujna 2017.

Glumac iz poznate serije pokreće novi brend kave

foto: @gilmoregirlsnews , Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Kako se čini, popularni Luke's Diner iz serije Gilmorice uskoro bi mogao postati stvarnost...

Scott Patterson, najpoznatiji po ulozi vlasnika lokala Lukea u popularnoj seriji Gilmorice, najavio je pokretanje vlastite linije kave u stvarnom životu, prenosi portal Food and Wine.

 

Možda vas zanima... Rižina kava: Recept od kojeg vam neće izrasti rep! Recepti

 

U seriji je Luke jedini kofeinski spas glavnim likovima Rory i Lorelai, a čini se da mu se ta uloga toliko svidjela da se na isti potez odlučio i u stvarnom životu.

 

 

Calling all the #JavaJunkie fans out there... Luke/@scottgordonpatterson is a real life java junkie, who loves coffee as much as any Gilmore Girl. So much that he's about to launch his own coffee company called Scotty P's Big Mug Coffee. Here's what he told www.wealthmanagement.com. "I'm developing my own coffee brand. We're almost ready to launch, but we want to have our ducks in a row before we come out with it. Quality coffee is something that I am obsessed with. It's the thing I look forward to every morning and throughout the day and throughout the evening and now throughout the middle of the night. It's going to be called Scotty P's Big Mug Coffee." Click the link in my bio to read the full article :-) ♡ . #GilmoreGirls #gilmoregirlsayearinthelife #ayearinthelife #GilmoreGirlsRevival #gilmoregirlsreunion #ggrevival #GilmoreGirlsNews #GilmoreGirlsSlay #lorelaigilmore #rorygilmore #lukedanes #laurengraham #alexisbledel #scottpatterson #lukesdiner #ggnewsscott #netflix #love #instagood #photooftheday #starshollow

A post shared by Gilmore Girls TV Show (@gilmoregirlsnews) on

 

"Razvijam vlastiti brend kave. Lansiranje je skoro spremno, ali želimo da sve bude savršeno kada naša kava napokon izađe na tržište. Kvalitetna kava nešto je čime sam opsjednut, prva je stvar kojoj se veselim ujutro kada se probudim, kroz dan, večer, a sada i noć. Brend će se zvati Scotty P's Big Mug Coffee", objasnio je Patterson.

 

ledena kava s mlijekom Možda vas zanima... Umjesto engleske čajanke- međimurska kava Recepti

 

Postane li Scotty P's Big Mug Coffee barem upola velik brend kao što je to bio Luke's Diner u Gilmoricama, Patterson bi zbilja, osim u glumačkom, mogao uspjeti i u kofeinskom poslu.

 

Možda vas zanima... Ledena kava sa šlagom i karamelom Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.