Špajza 16. svibnja 2017.

Gordon Ramsay otkriva koju hranu nikada ne bi pojeo

foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznat kao temperamentni chef kuhinje, Gordon Ramsay u jednom je intervjuu otkrio koju hranu nikada ne bi mogao staviti u usta....

Iako je riječ o chefu koji je kroz godine snimanja showa Hell's Kitchen isprobao brojne neukusne tanjure, Gordon Ramsay u intervjuu za Rafinery29 priznao je koju hranu baš nikada ne bi stavio u usta. 
 

Ramsay Možda vas zanima... Gordon Ramsay ispunjava najveću želju obožavatelja Najave

Vrhunski chef koji iza sebe ima već nekoliko Michelinovih zvjezdica, a među mladim nadama kulinarstva pravi je strah i trepet, nikako ne može prijeći preko avionske hrane.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

"Nema j***** šanse da jedem na avionu. Radio sam za aviokompanije deset godina i znam gdje je ta hrana bila, gdje odlazi i koliko je potrebno da stigne na avion", izjavio je Ramsay.

Iako nije obrazložio svoje zgražanje, spomenuo je kako na aerodromima postoje brojni restorani koji nude mnogo više od obične avionske hrane koja ima okus po kartonu. Poprilično ironično, Ramsay na londonskom Heathrowu ima i svoj restoran kojeg je nazvao - Plane Food.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Osim Ramsaya, ni Anthony Bourdain ne voli avionsku hranu. Tako se i ovaj poznati chef i gastronomski putopisac jednom prilikom obrušio na bezokusnu i u najmanju ruku čudnu hranu koja se poslužuje putnicima na avionu.

"Nitko se nikada nije osjećao bolje nakon avionske hrane", zaključio  je Bourdain. 
 

Možda vas zanima... Bourdain u izdanju u kakvom ga još niste vidjeli! Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.