Špajza Gastro zvijezda 06. studenoga 2019.

Ideje za svakodnevne i zdrave veganske recepte pronađi na blogu Culinary postcards

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Culinary postcards otkriva ti kako uživati u kombiniranju raznih namirnice te kako jesti ukusno i kvalitetno držeći se sezonske ponude

Kod Ive Savić s bloga Culinary postcards na dnevnom meniju prevladava voće i povrće, kuhani obroci na bazi povrća i žitarica te orašasti plodovi. Za Ivu je hrana prvenstveno pravo zadovoljstvo, a to se vidi i konačnom rezultatu. To je vidio i stručni žiri pa je Ivu odabrao kao finalisticu ovogodišnje Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana. 

Upravo na ovom blogu možeš pronaći inspiraciju za razne vrste jela od malih zdravih zalogaja, predjela i glavna jela, juha i salata, ali i doručka, keksa, sladoleda i ostalih vrsta deserta kao i napitaka. Svi ti recepti toliko dobro izgledaju da ih bi ih i najveći ljubitelji mesa poželjeli jesti.

 

 

 | Author: Culinary postcards foto: Culinary postcards

Ako ti je potrebno još inspiracije, baci oko na blog Culinary postcards te na prateći Facebook i Instagram profil. Uvjereni smo kako će te ovaj blog i profili na društvenim mrežama ponukati da daš svoj glas Ivi, a to možeš učiniti brzinskim klikom na gastro-zvijezda.hr.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.