Špajza Gastro zvijezda 08. studenoga 2022.

Igor Jadan alias Iggibigs: Moji pratitelji vole trendy i fora vegetarijanska jela

Igor Jadan, autor TikTok profila Iggibigs foto: Iggibigs
gastro postao gastro.24sata.hr
Finalist izbora Gastro zvijezda u kategoriji Najbolji kadar je i TikToker i gastro bloger Igor Jadan koji oduševljava svojim izborom vegetarijanskih jela

Igor Jadan jedan je od popularnih mlađih influencera u Hrvatskoj koji je karijeru započeo prvo kao TikToker, a potom razvio i svoj YouTube kanal i Instagram profil pod imenom Iggibigs.
“Gastro blog sam pokrenuo na TikToku prije godinu dana, a početkom ove godine recepte sam počeo objavljivati i na Instagramu. Prvi recept koji sam objavio bio je onaj za čokoladne muffine”, otkriva nam ovaj simpatični student strojarstva, koji je od rođenja vegetarijanac.

Njegovi ukućani vole sva njegova jela, kako nam priznaje, ‘dokle god ih nakon škole ili posla dočeka ručak’. Pratitelji više vole neka trendy i fora jela.

U kuhinji nikako ne može bez soli

Broj njegovih pratitelja raste iz dana u dan. “Kada sam svoj sadržaj prebacio s lifestyle vlogova na hranu broj pratitelja mi se više nego utrostručio i moram priznati da me to malo iznenadilo. Sa svojom zajednicom pratitelja imam redovitu interakciju, objavljujem novi video svaki dan i komuniciram s njima u komentarima i Instagram porukama”, objašnjava.

@iggibigs NEMA BOLJE CASE OD PAPRIKE #kuhanje #cooking #hrana #food #recept #vegetarian #paprika #krumpir #rucak #punjenepaprike ♬ Miss You - Oliver Tree & Robin Schulz


Otkriva nam kako je trenutno na dijeti pa baš i ne kuha sebi za gušt, no kada nije na dijeti onda najradije pripremi neki sočni kolač. 

Na pitanje što očekuje od Gastro zvijezde kaže: “Najviše se veselim novom iskustvu i upoznavanju novih ljudi.”
Namirnica bez koje ne može u svojoj kuhinji jest – sol ili kako sam priznaje: ‘Ništa bez soli, jako volim sol."

Prema njegovom mišljenju recept koji svatko mora znati napraviti jest – njihovo najdraže jelo. "Ili tjesteninu s umakom od rajčice, jer je stvarno jako jednostavno!"

Svako jelo ima svoju vegetarijansku verziju

Svoju kuhinju na šaljiv način opisuje kao ‘urednu, čistu i dobro osvijetljenu...’ No, kada je riječ o njegovim jelima onda su to svakako ukusna vegetarijanska jela koja bilo tko može pripremiti – od raznih konkretnih jela, kolača, vegetarijanskih verzija jela koja su u originalu s mesom do raznih popularnih food trendova...

@iggibigs Replying to @paconaco35 NAPOKON LAVA CAKE 🍫 #kuhanje #cooking #hrana #food #recept #vegetarian #cokolada #lavacake #chocolate #chocolatelavacake #souffle ♬ Miss You - Oliver Tree & Robin Schulz

Komunikacija s pratiteljima mu je iznimno bitna, a kao najdraži trenutak u blogerskoj karijeri izdvaja sljedeće: “Ako pričamo o postignućima onda su mi najdraži trenutci prelazak 100 tisuća pratitelja i prvi video s milijun pregleda. No, ako pričamo općenito o najdražem trenutku onda je to definitivno svaki put kad me netko prepozna, pozdravi i kaže da je napravio/la moje jelo i da je odlično.”

Igora Jadana i njegov Iggibigs možeš podržati svojim glasom ovdje!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.