Špajza 28. veljače 2018.

Kanal koji morate posjetiti - Tom Gretić u YouTuberskim vodama

foto: Facebook, Independendent Food Reporters
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon pokretanja Facebook stranice Independent Food Reporters na kojoj, zajedno s djevojkom Sanjom Aleksić, dijeli svoje gastronomske mudrosti, ovaj se kulinarski duo odlučio pokrenuti i YouTube kanal.

Kanal Independent Food Reporters ime je novog domaćeg gastronomskog kanala iza kojeg stoje chef Tom Gretić i Sanja Aleksić.

 

Možda vas zanima... Veliki chef Tom Gretić u potpuno novoj ulozi! Špajza

 

Na njihovom se YouTube kanalu, pokrenutom prije svega dva tjedna, za sada može pogledati pet videa. Među njima nalazi se i onaj kako pripremiti tradicionalni Ragu alla Bolognese, kako na ispravan način ubiti jastoga prije spremanja te kako filetirati cipal. 

Ono što nas je posebno oduševilo jest činjenica da iako je riječ o jednom od najpoznatijih hrvatskih chefova, videi koje objavljuju na svom kanalu posve su jednostavni i pristupačni svakom pojedincu zainteresiranom za kuhanje.

 

Noel Možda vas zanima... Tko su najbolji hrvatski chefovi prema Tomu Gretiću Špajza

 

Tom Gretić i Sanja Aleksić projekt Independent Food Reporters pokrenuli su prošle godine te na svojoj Facebook stranici objavljuju savjete, recepte i činjenice o namirnicama s ciljem da širu publiku pobliže upoznaju s hranom u kojoj svakodnevno uživaju. Na stranici također možete pronaći recenzije s njihovih zajedničkih putovanja i novosti iz svijeta gastronomije.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.