Kanal Independent Food Reporters ime je novog domaćeg gastronomskog kanala iza kojeg stoje chef Tom Gretić i Sanja Aleksić.
Na njihovom se YouTube kanalu, pokrenutom prije svega dva tjedna, za sada može pogledati pet videa. Među njima nalazi se i onaj kako pripremiti tradicionalni Ragu alla Bolognese, kako na ispravan način ubiti jastoga prije spremanja te kako filetirati cipal.
Ono što nas je posebno oduševilo jest činjenica da iako je riječ o jednom od najpoznatijih hrvatskih chefova, videi koje objavljuju na svom kanalu posve su jednostavni i pristupačni svakom pojedincu zainteresiranom za kuhanje.
Tom Gretić i Sanja Aleksić projekt Independent Food Reporters pokrenuli su prošle godine te na svojoj Facebook stranici objavljuju savjete, recepte i činjenice o namirnicama s ciljem da širu publiku pobliže upoznaju s hranom u kojoj svakodnevno uživaju. Na stranici također možete pronaći recenzije s njihovih zajedničkih putovanja i novosti iz svijeta gastronomije.