gastro postao
Fine kobasice u fantastičnom umaku od šampinjona, paprike i Staropramen piva na divan će način zagrijati svaki hladni dan...
Odaberite omiljenu vrstu kobasica, a zatim ih ispecite dok ne poprime lijepu, zlatnu boju. Dok se kobasice odmaraju, pripremite bogat umak od šampinjona, luka i paprike. Kombinaciji dodajte Staropramen pivo kako biste dobili još bogatije okuse.
Kobasice vratite u umak, pa u manje od pola sata uživajte u ručku koji će vas za vrijeme sve hladnijih dana zagrijati na najslasniji način.
Detaljan postupak pripreme pogledajte OVDJE!
Potrebno vam je:
- 4 kobasice
- 2 luka
- 1 crvena paprika
- 200 g šampinjona
- 1 žličica dimljene paprike
- 2 češnja češnjaka
- Sol
- Papar
- 300 ml Staropramen piva
Postupak pripreme:
- Kobasice izbodite vilicom kako tijekom pečenja ne bi pucale.
- Na zagrijanom ulju pecite kobasice dok ne dobiju lijepu boju s obje strane.
- Izvadite kobasice na tanjur i odložite do daljnjeg a u tavu, na masnoću od
- prženja dodajte nasjeckani luk, papriku narezanu na kockice i narezane šampinjone.
- Pržite dok povrće malo ne omekša.
- Posolite, popaprite, dodajte češnjak, dimljenu papriku i pivo.
- Sve dobro promiješajte pa u tavu vratite kobasice i nastavite kuhati 20-ak minuta.
- Prije posluživanja pospite nasjeckanim vlascem.
Kako to izgleda u kuhinji, pogledajte OVDJE!
Dobar tek!