Špajza 05. prosinca 2017.

Kobasice od divljači s povrćem i pivom

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Fine kobasice u fantastičnom umaku od šampinjona, paprike i Staropramen piva na divan će način zagrijati svaki hladni dan...

Odaberite omiljenu vrstu kobasica, a zatim ih ispecite dok ne poprime lijepu, zlatnu boju. Dok se kobasice odmaraju, pripremite bogat umak od šampinjona, luka i paprike. Kombinaciji dodajte Staropramen pivo kako biste dobili još bogatije okuse.

Kobasice vratite u umak, pa u manje od pola sata uživajte u ručku koji će vas za vrijeme sve hladnijih dana zagrijati na najslasniji način.
 

Detaljan postupak pripreme pogledajte OVDJE!

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Potrebno vam je:

  • 4 kobasice
  • 2 luka
  • 1 crvena paprika
  • 200 g šampinjona
  • 1 žličica dimljene paprike
  • 2 češnja češnjaka
  • Sol
  • Papar
  • 300 ml Staropramen piva

Postupak pripreme:

  1. Kobasice izbodite vilicom kako tijekom pečenja ne bi pucale.
  2. Na zagrijanom ulju pecite kobasice dok ne dobiju lijepu boju s obje strane.
  3. Izvadite kobasice na tanjur i odložite do daljnjeg a u tavu, na masnoću od
  4. prženja dodajte nasjeckani luk, papriku narezanu na kockice i narezane šampinjone.
  5. Pržite dok povrće malo ne omekša.
  6. Posolite, popaprite, dodajte češnjak, dimljenu papriku i pivo.
  7. Sve dobro promiješajte pa u tavu vratite kobasice i nastavite kuhati 20-ak minuta.
  8. Prije posluživanja pospite nasjeckanim vlascem.

 

 | Author: Promo foto: Promo


Kako to izgleda u kuhinji, pogledajte OVDJE!

Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.