Iako ih gledamo kao najveće gurmane koji svakodnevno uživaju u delicijama kakve ne možemo ni zamisliti, i kuhari su, na kraju priče, ipak samo ljudi s manama i svojim malim tajnama. Portal Fine dining lovers donosi izjave kuhara koje sami podijelili na forumu Chef Talk, a nas su iznenadile, nasmijale i natjerale da shvatimo kako su i kuhari samo ljudi.
Osim što uglavnom svi obožavaju brzu hranu, puno masnoće i hrskave zalogaje poput čipsa, tortilla ili pileće kožice, nađe se i pokoji biser koji nam na najvjerniji način može opisati život jednog chefa nakon što napusti kuhinju u kojoj toliko naporno radi.
Tako je kuhar pod nadimkom Kaukouvagia priznao kako za kuhanje koristi pire krumpir iz vrećice, a najviše uživa u krumpirićima koji su potpuno masni i mlohavi.
Chef Writer je priznao kako obožava hot dog iz dućana, a najdraži snack mu je banana prekrivena maslacem od kikirikija i čokoladom. Totalno netipično za jednog chefa, moramo se složiti.
Jedna je chefica priznala kako obožava juhe iz vrećice i često se njima časti kasno navečer kada se zaželi tople i brze hrane dok je drugi chef priznao kako mu je nakon posla najdraže otići pod tuš i piti pivo. Istovremeno. Nakon toga počasti se sa sendvičem od kikiriki maslaca, slanine i avokada i sretan može zaspati.
Chef pod nadimkom Butzy napisao je kako u tajlandsku hranu koju poslužuje ponekad ubaci gotove mješavine začina, a jedna je chefica napisala kako se ponekad probudi usred noći tek kako bi pojela porciju riže i graha ih konzerve. Zvuči poprilično loše, zar ne?