Špajza 22. siječnja 2016.

Kuhati je lakše s pametnom napom!

Miele
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Zahvaljujući modernoj bežičnoj tehnologiji, Miele Con@ctivity 2.0 kuhinjska napa može komunicirati s pločom za kuhanje. Bilo da se radi o krčkanju na laganoj vatri ili prženju na vrućoj zoni za kuhanje, kuhinjska napa odmah, automatski prilagođava snagu svog rada postavkama ploče za kuhanje.

Nakon što je ploča za kuhanje isključena, kuhinjska napa nastavlja s radom do 15 minuta, ovisno o postupcima kuhanja.

To osigurava uvijek savršenu klimu u kuhinji. Svakom tko je to iskusio to je potpuno jasno. Na primjer, u situacijama kada se prijatelji okupe kod nekog kod kuće, najčešće se završe u kuhinji, a što ne iznenađuje budući da se najbolji razgovori vode uživajući u čaši dobrog vina i u ukusnoj hrani.

Miele | Author: Promo foto: Promo

tako postaje novom temom za razgovor uz savršenu kuhinjsku klimu.

Za Con@ctivity 2.0 je potrebno: Miele kuhinjska napa s Con@ctivity 2.0 tehnologijom i za povezivanje osposobljena Miele ploča za kuhanje.

Odgovarajući RF priključak za ploču za kuhanje se isporučuje s napama osposobljenim za povezivanje Prilikom kupnje kuhinjske nape i ploče za kuhanje s Con@ctivity 2.0 funkcijom, potpuno besplatno dobiti ćete set posuđa iittala od 4 dijela u vrijednosti 2.660,00kuna

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.