Špajza 21. srpnja 2023.

Legendarni Snoop Dogg izdaje novu kuharicu!

Snoop Dogg
Snoop Dogg u studenome izdaje novu kuharicu s više od 60 recepata foto: Shutterstock; Instagram @chroniclebooks
gastro postao gastro.24sata.hr
Snoop Dogg, planetarno poznati reper, ovih je dana najavio izlazak svoje druge knjige recepata. Knjiga je rezultat suradnje Snoopa i kolege repera Earla E-40 Stevensa

Ekipa je gladna mojih recepata, ustvrdio je nedavno poznati reperski superstar Snoop Dogg, najavljujući svoju novu knjigu recepata. Zbirka recepata, naslova "Snoop Dogg Presents Goon with the Spoon", nastala je u suradnji s Earlom "E-40" Stevensom i na tržište dolazi ove jeseni.

"Good With the Spoon" | Author: CHRONICLE BOOKS, DAVID BJERKE/NBCUNIVERSAL, PHIL EMERSON Snoop Dogg najavljuje novu kuharicu foto: CHRONICLE BOOKS, DAVID BJERKE/NBCUNIVERSAL, PHIL EMERSON

Ovaj je projekt svojevrsni nastavak Snoopove prve kuharice, "From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg’s Kitchen", u kojoj je Snoop predstavio svoje omiljene recepte. Nova knjiga sadrži 65 recepata nadahnutih glazbom Snoopa i E-40, za jela koja kuhaju i jedu zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E40 Mogul 🥂🎩 (@e40)

 

Snoop Dogg Možda vas zanima... Reper Snoop Dogg pokrenuo vlastiti brend premium kave Najave

 

"E-40 je moj veliki prijatelj, brat i mentor", piše Snoop u predgovoru nove knjige recepata i dodaje: "Gledati ga kako svoju ljubav prema hrani i kuhanju tijekom godina širi na svoje brojne uspješne poslove je sr*nje na razini chefa." Svijet kulinarstva tako je bogatiji za novu knjigu, a Snoop nastavlja širiti svoje poslovno carstvo.

Snoopova knjiga recepata u izdanju Chronicle Booksa na police američkih knjižara dolazi u studenome ove godine.

 

Možda vas zanima... Snoop Dogg uskoro objavljuje prvu kuharicu! Špajza

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.